• Webshop med grafisk handel siden 1998
  • Danmarks bedste priser indenfor tryk og print
  • Fysisk trykkeri beliggende i Hvidovre
  • Personlig kontaktperson til hver tryksag
  • +45 3686 8080Man-Fre 08-16:00
  • Snabb leveransAv alla order
+45 3686 8080 Man-Fre 08-16.00
0
0,00 SEK

Cookie- och integritetspolicyCookie- och integritetspolicy

Introduktion

När du besöker vår webbsida, samlas information om dig in, som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och för att öka värdet av annonser som visas på sidan.
Om du inte vill att det samlas in någon information om dig, bör du radera dina cookies (se vägledning) och låta bli att använda vår webbsida.
Nedan förklarar vi vilken information som samlas in, dess syfte sam vilka tredjeparter som har tillgång till insamlad information.

Cookies

Webbsidan använder sig av ”cookies”, en liten textfil som sparas på din dator, mobil eller motsvarande med syfte om att känna igen den, komma ihåg inställningar, utföra statistik och målinrikta annonser.
Cookies kan inte innehålla skadlig kod som t.ex. virus. Det är möjligt att radera eller blockera cookies. Se vägledning på: http://minecookies.org/cookiehandtering
Om du väljer att radera eller blockera cookies, kommer annonser att bli mindre relevanta för dig och uppträda mer frekvent.
Du kan dessutom riskera att webbsidan inte fungerar optimalt samt att det kan förekomma innehåll som du inte kan ta del av.
Webbsidan innehåller cookies från tredjeparter, som i varierande utsträckning kan omfatta: Google Analytics, Google adwords, Facebook, Zopim,

Personuppgifter

Generellt

Personuppgifter är all information som i en eller annan utsträckning kan härledas till dig.
När du navigerar runt på vår webbsida, samlar vi in och behandlar en rad sådana uppgifter. Det sker t.ex. genom vanlig tillgång av innehållet, om du prenumererar på våra nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller abonnent, övrig användning av tjänster eller genomför köp via webbsidan.
Vi samlar in och behandlar vanligtvis följande typer av uppgifter:
En unik ID och teknisk information om din dator, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk placering samt vilka sidor du klickar på (intressen).
I den utsträckning du själv godkänner och själv fyller i uppgifterna, behandlas dessutom: Namn, telefonnummer, e-postadress, bostadsadress och postnummer samt betalningsinformation. Detta kommer normalt att vara i samband med inloggningsuppgifter eller vid köp.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att dina uppgifter oavsiktligt eller olagligt blir raderade, publicerade, förlorade, förringade eller hamnar hos obehöriga, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagstiftningen.

Syfte

Uppgifterna används för att kunna identifiera dig som användare och visa dig de annonser som kan ha störst sannolikhet för att vara relevanta för dig, att registrera dina köp och betalningar, samt att kunna leverera de tjänster som du har efterfrågat, som t.ex. att skicka ett nyhetsbrev. Härutöver använder vi uppgifterna som underlag för att optimera våra tjänster och innehåll.

Tid för förvaring

Uppgifterna förvaras i det tidsrum som är tillåtet i enighet med lagstiftningen, och vi raderar dem när de inte längre anses vara nödvändiga.
Tiden beror på uppgifternas karaktär och ändamålet till förvaringen. Det är därför inte möjligt att ange en generell tidsrymd för när uppgifterna raderas.

Vidareförmedling av uppgifter

All data om din användning av webbsidan, vilka annonser du ser och eventuellt klickar på, geografisk placering, kön och ålderssegment m.m. förmedlas till tredjeparter i det utsträckning dessa uppgifter är kända.
Du kan se vilka tredjeparter som det är tal om i avsnittet om ”Cookies” ovan. Uppgifterna används till målinriktad annonsering.
Vi använder oss av en rad tredjeparter till förvaring och behandling av data.
Dessa behandlar uteslutande uppgifterna på våra vägnar och får inte använda dem till egna ändamål. Vidareförmedling av personuppgifter som namn och e-postadress m.m. kommer endast att ske om du uttryckligen ger samtycke till detta.
Vi använder endast databehandlare i EU eller i länder som kan ge dina uppgifter tillräckligt skydd.

Insikt och klagomål

Du har rätt att när som helst få insikt i vilka personuppgifter vi behandlar om dig.
Du kan dessutom när som helst göra invändning mot att och hur uppgifterna används.
Du kan också återkalla ditt samtycke till att dina personuppgifter samlas in och behandlas.
Om de uppgifter som behandlas om dig är felaktiga, har du rätt att begära att de rättas till eller raderas.
Om du vill göra klagomål på vår behandling av dina personuppgifter, kan du göra det genom att kontakta Datatilsynet (Datainspektionen)..

Utgivare

Grafisk-Handel ägs och publiceras av:
Grafiteco A/S
Kærgårdsvej 1, 2650 Hvidovre
Tlf: + 45 3686 8080

Cvr.nr: 27391214
  • Gå med i vårt nyhetsbrev och få bra erbjudanden

    Ofta innehåller stora besparingar och nyheter. Registrera dig, det är helt gratis och enkelt att säga upp prenumerationen.